Odmah Rezerviši
Odmah Rezerviši

O Nama

O Restoranu

UŽIVAJTE U IZUZETNOM PUTOVANJU UKUSA

Dobrodošli u restoran „Langouste“, gde se kulinarska izvrsnost susreće sa strašću i inovacijom. Smešten u srcu Beograda, s pogledom na ušće reka Save i Dunava. Langust nije samo restoran; to je gastronomska avantura koju je osmislio naš mladi, dinamični i snažno motivisani šef kuhinje, Marko Đerić. Sa neumornom posvećenošću kvalitetu i kreativnosti, naš šef Marko crpi inspiraciju iz svojeg bogatog iskustva, koje je stekao u poznatim restoranima širom sveta sa Michelinovim zvezdicama. Od ikoničnog Piazza Duomo, sa tri Michelinove zvezdice, do neverovatne kuhinje Geraniuma, naš šef je razvio kulinarsku filozofiju koja spaja tradicionalne ukuse sa modernim tehnikama. U Langouste-u, očekujte meni koji se fokusirana bogatstvu lokalnih sastojaka dok istovremeno pomiče granice gastronomske inovacije. Pridružite nam se za nezaboravno iskustvo uživanja u hrani gde svako jelo priča priču o veštini, strasti i neumornoj potrazi za kulinarskom izvrsnošću.

Karta vina

Naš tim posvećen je tome da svako vino sa naše karte izdigne ukuse naših jela, nudeći stručne preporuke kako bi vaš obrok dostigao vrhunce užitka. Bez obzira da li ste poznavalac koji traži retke etikete ili početnik željan istraživanja, naša raznovrsna i pažljivo odabrana vinska selekcija obećava nezaboravno putovanje kroz svet vitikulture.

PRIVATNI DOGAĐAJ

Savršeno mesto za privatne događaje

Bilo da organizujete korporativni događaj, koktel zabavu, ručak, večeru, sastanak, proslavu, svadbeni prijem, sigurni smo da vam možemo ponuditi i vašim gostima zaista nezaboravan događaj. 

NAŠ TIM

Upoznajte Naš Ambiciozni Tim

U Langouste-u, naš tim je definisan kao mlad, ambiciozan i nepokolebljivo motivisan. Posvećeni izvrsnosti, neprestano se razvijamo i težimo da prevaziđemo očekivanja.Naš mlad i dinamičan tim donosi svežu perspektivu u svaki aspekt Langouste-a. Sa zajedničkom strašću prema kulinarstvu i izvrsnosti usluge, prihvatamo izazove kao prilike za rast.

Izdvajamo iz Galerije

Upoznajte Naš Ambiciozni Tim

U Langouste-u, naš tim je definisan kao mlad, ambiciozan i nepokolebljivo motivisan. Posvećeni izvrsnosti, neprestano se razvijamo i težimo da prevaziđemo očekivanja.

Naš mlad i dinamičan tim donosi svežu perspektivu u svaki aspekt Langouste-a. Sa zajedničkom strašću prema kulinarstvu i izvrsnosti usluge, prihvatamo izazove kao prilike za rast.

Od naših šefova koji stvaraju izvrsna jela do našeg pažljivog osoblja koje se brine da svaki detalj bude savršen, svaki član našeg tima posvećen je stvaranju nezaboravnih gastronomskih doživljaja. Verujemo u snagu timskog rada i saradnje kako bismo pružili izuzetnu uslugu sa ličnim dodirom.

Pokrenuti duhom kontinuiranog napretka, prihvatamo sugestije i inovativne ideje kako bismo usavršili našu ponudu. Naš cilj nije samo da zadovoljimo, već da prevaziđemo vaša očekivanja tokom svake posete.

Iskusite posvećenost i entuzijazam našeg tima iz prve ruke. Bez obzira da li prvi put jedete kod nas ili se vraćate da uživate u omiljenim jelima, naš tim sa nestrpljenjem vas očekuje u Langouste-u kako bi vašu posetu učinio zaista izuzetnom.